2011. december 15.

Megmaradt gyógyszerek

Eladó! 2 doboz crinone gél 80 mg (lejárat: 2014. 01.) ár: 18 000ft. 
Továbbá átvehetők plusszban (ezeket ingyen küldöm hozzá+ a postaköltséget vállalom): 2 doboz ultrogestan 100 mg (2012. 06.), 2 doboz prednisolon tabletta (2015. 10.), 1 doboz estrofem tabletta 2 mg (2 darab hiányzik) (2012. 07.), 1 doboz aspirin protect (2016. 04.). Ha valakit érdekel, jelezze! :))

13 megjegyzés:

Betty írta...

az estrofem tabi elkelt már :)

brü írta...

amúgy hogy vagy?írj egy pár sort...

Betty írta...

Szia Brü! :-) köszönöm szépen jól vagyok, de nem sok történt velem, mondhatni szinte semmi. Az viszont nagyon jó, hogy nem kell idegeskedni, na meg futkozni a klinikára állandóan :) puszillak Drága! ;)

Betty írta...

A 2 doboz utro is elkelt! :))

Névtelen írta...

Szia.Ismeretlenül is minden tiszteletem a tied.sajna tudom,miken mész át.Nekem most lesz a 6.lombikom Pécsen.
Egy kis adaléknak írom,hogy októberben volt egy hasonló sikertelen stimum,mint neked.Nálam az anti tpo-ra szedetett Letrox volt a ludas.Tsh-m nulla lett,ezért nem is lettek sejtek.3 hónap gyógyszermentesség után lett ismét jó a hormonértékem.3 hónap alatt sikerült helyretenni,amit 2 hét alatt szétbarmoltak.De ez is csak azért derült ki,mert eü-sként saját kontora ellenőriztettem.
Bárhogy is alakul az életed,sok sikert hozzá.
Köszi a blogot,sokat tanultam belüle.

Betty írta...

Szia! Köszönöm szépen a szavakat, én is Pécsre jártam :) érdekes egyébként, hogy írtad ezt a Letrox nevű gyogyit, mert az utolsó stimumnál én is azt kaptam, mert az anti TPO-m nem lett valami fényes. Előtte sosem volt pajzsmirigyproblémám, így előtte sosem szedtem ezt. Akkor lehet, az eredményem nekem is ezen múlott, de már nem tudok mit tenni. Még egyszer köszönöm szépen, és kívánom neked a legjobbakat, hiszen a leírtak alapján sajnos te sem ma kezdted a menetet...
A blogot anno éppen ezért kezdtem el, ha esetleg egy-két embernek tudok vele segíteni, akkor már megérte, ezért szól csak szinte a lombikról, hiszen mikor én kezdtem el, sehol nem találtam ennyire részletes infót, így gondoltam belevágok, és ezek szerint nem hiába :)
sok sikert neked! :)

Névtelen írta...

Szia Betty,

régebben mindig olvastam a blogodat. Remélem jól vagy. Azért írjál magadról, mi újság. Nagyon szomorú vége lett. De! Biztos vagyok benne, hogy happyend lesz a vége, és anyuka leszel. Én is 6 beü-n vagyok túl, de amíg anyagilag bírom addig megyek. Most szünetet tartok és próbálok bármi mással, mint a lombikolás foglalkozni... aztán tavasszal-nyár elején újból megyek majd.
Puszillak nagyon, és tudom hogy egyszer nagyon boldog édesanyák leszünk.
Lovely

Betty írta...

Lovely, nagyon köszönöm a szavakat. Én jelenleg inkább azon vagyok, hogy kitoljam magamból a gyerek utáni vágyamat. mert hiába is vágyakoznék utána, nincs értelme. Neked viszont szorítok, hogy sikerüljön, bár gondolom így 6-odik beülti után ezzel már nálad is tele van a padlás :)) de azért csak te ne add fel, hisz neked van még lehetőséged ;) puszillak! <3

brü írta...

Bettym, örülök hogy azért jól vagy és néha írhatnád tovább a blogodat :)
Puszim

Névtelen írta...

Szia Betty!
Én is Pécsre járok.4-dik stimulációm lesz, nekem sajnos a korom miatt már nincs sok esélye,de még nem adtam fel. Bár az orvosok hozzáállása miatt, abba kellett volna hagynom.Most is ugy kezdem el, hogy fáj a hasam ,megfog jönni a menses, idő előtt,és semmi gyógyszert nem adott.Most a stimus gyógyszerek mások mint volt,igy teljesen kétségbe vagyok esve.Nem látom a jó véget.De kitartást mindenkinek.ildikó

Pocilakóra várva írta...

Drága Betty,
Nincs kedved írni Magadról pár sort???
Puszi

kicsibogyócska írta...

Szia BETTY!
Reggel óta olvaslak....Az elejétől a végéig..Mintha magamat olvasnám..Csak Én soha nem fogtam bele, pedig sokat gondolkoztam egy blogon.Érzéseim hasonlók, pár sorban rólam: 13 éves küzdelem, 7 beültetés (4 lombik programból) sikertelen...soha az életemben +terhességi teszt nem volt:( Teljes elkeseredetség...Nem említetted hogy Te jártál-e Fülöp Vilmos doktorúrnál..(?)Nem ajánlotta Neked senki? Egy ismerősömöm 8 lombik után ment el hozzá, és derültek ki nála immunológiai problémák.Tudom hogy voltál immunológián, de ez más, sokkal alaposabb, de iszonyú nagy küzdelem a doki.Sokan csodadokinak hívják.Én is jártam ugyan most nála, de nálam 1/2 éves vizsgálatok során semmi nem derült ki.Csak jelezni akartam hogy mélyen együtt érzek veled, és tudom mit érzel minden nap....: Bogyócska voltam

Betty írta...

szia Bogyócska! :)
Fülöp doktort nem jártam meg, de már nem is fogom. én annyira belefáradtam ebbe a gyerektémába, hogy egyelőre nem is szeretnék. már nem érdekel. valószínű ezt ez az egész "menet" hozta ki belőlem. mivel maximalista vagyok, mindent végigcsináltam, erőn felül. de csodát tenni sajnos nem tudtam. nem vagyok isten. ha az lennék, igazságosabb lenne a világ. ez nem rajtam múlott. így fel is adtam az egészet. látom, te is egy sor mindenen túl vagy, és kívánom neked, hogy végre teljesüljön a kívánságod! sok puszi!