2010. szeptember 30.

Elkezdődött.....a 3.-ik stimuláció.

Tegnap megjött piri, így el is kezdtem a gyogyikat szedni, amit mindjárt képekben fogok is illusztrálni. (régen, amikor el kezdtük a lombikot, nem nagyon találtam róla részletes infót, pedig fontos lett volna, így szeretnék másoknak ezzel segíteni, mit, hogyan, mikor miért kell szedni, mert sajnos ma már egyre többen vagyunk).
A klinikát is felhívtam, bejelentkeztem 6. cn.-i UH-ra, azaz hétfőn megyek reggel fél-8-ra.
No, akkor lássuk is:

A bromocriptin-ből megy reggel fél, este 1 egész. (ez arra szolgál, hogy a prolaktin szintet levigyük a béka segge alá, amennyire csak lehet:))
 Aztán jön a prednisolon tabletta, ami egy szteroid alapú gyógyszer, és az immunrendszert rottyantja össze.
Ebből is ugyanúgy reggel fél, este 1 egész megy.
A Gonapeptyl injekcióból napi felet kell hasfalba benyomni. (ez arra szolgál, hogy a hormonháztartást teljesen leállítja)
A Zitrocin nevű tablettában összesen 3 szem van, és két dobozzal kaptam, ezt 3 napon át (a férjjel együtt) kell szedni, napi egyet. (Ha bármiféle baktérium által okozott fertőzés van a szervezetben, ez kiüt mindent, gátolja a növekedésüket, szaporodásukat.)
A C vitaminról, és a femibion 800-ról nagy előadást nem kell tartani, a femibionról talán annyit, hogy egy magzatvédő vitamin (olyan, akár az elevit, vagy a gravida....kinek melyik jön be, nekem ez a nyerő)

3. cn.tól, azaz holnaptól még ezekhez jön a gonal szuri, napi 150 NE (egység), ami a legbrutálisabb tüszőket csinálja :) ettől nőnek, és lesznek sokan remélhetőleg a tüszikék. :) Érdekes, hogy az egészből ezt a szurit imádom a legjobban, mert nagyon praktikus.
Aztán ugyanígy holnaptól jön még az aspirin protect (bébi aspirin), ami tulajdonképpen egy vérhigító, ezáltal az embrio megtapadására jó hatással van. Napi 1 szem megy belőle.
Az ovitrelle szuriról annyit kell tudni, hogy egy HCG tartalmú injekció, ami a tüsző repesztésére szolgál, így a leszívás előtt 36 órával, egyszeri alkalommal, egy ampullát kell beadni a hasfalba. Beültetés után is szokták adni, a jobb megtapadás érdekében.
Leszívás után megy majd a crinone gél. (hál isten nem az ultogestant kaptam, mert az nagyon rossz volt minden egyes alkalommal, napi 9-et felkurkálni kicsit vicces volt :) aki csinálta, tudja, miről beszélek:) ) Ez tömény progeszteront tartalmaz, ami elsődleges szempont egy terhesség megtartásához, hogy a progeszteron szint magasabb legyen. Egy applikátorban van, és csak fel kell helyezni, kinyomni a gélt belőle, és kész is ;)
Beülti után (ugye én az aszpirint kaptam csak, mint vérhigító), de tudtam pár ampulla clexane injekciót is szerezni (innen is köszönet érte :) ) , ami igen hatásos a megtapadásra, nagyon sokat hallottam róla, hogy jó.
(a szuri még nem jött meg, úgyhogy a netről rögtönöztem egy dobozt:))

Hát azt hiszem egyenlőre ennyi (remélem nem hagytam ki semmit).
Bízom a sikerben, remélem nem hiába.... ;)


 A fotópályázatról meg dobok be linkeket, mert most már nem egymás után vannak a képek. Ha valaki esetleg még nem szavazott, nagyon szeretném, ha megtenné, ugyanis elég jó helyen állok az összesítettben :))) Egy IP címről csak egyszer lehet szavazni/kép. Előre is köszönöm mindenkinek, és azoknak, addig eddig is ezt megtették nekem ;))
http://contest.cewe-fotokonyv.hu/hu/photo/30520

http://contest.cewe-fotokonyv.hu/hu/photo/30516

http://contest.cewe-fotokonyv.hu/hu/photo/30518

http://contest.cewe-fotokonyv.hu/hu/photo/30519

http://contest.cewe-fotokonyv.hu/hu/photo/30515

...ééés nekem 5 csillaggal szavazzatok ááám... :)))Utólag egy kép közkívánatra, amin mosolygok:))) 6 megjegyzés:

-j- írta...

rengeteget gondolok rád!
jó lenne már egy olyan fotót látni, ahol mosolyogsz :)

Betty írta...

kérésed számomra parancs :))) pusziii! ;)

ancsuka írta...

Nem semmi ez a sok gyógyszer....., nekem full mások voltak, meg is számoltam 5féle amiről azt sem tudom mi.
Egy oldalt találsz a blogomba, amjd nézd meg olvasd el ha gondolod, bár te ezeket mint tudod a vége számomra a lényeg, hogy az én dokim neve ott van :)

Sok sikert kívánok

brü írta...

jajj de szép vagy :)

Betty írta...

köszi csajok :)

Bridget írta...

A szteroid nekem is ment de mintha nagyob adagban...az majd lehet kisi kikeszit...egyenlore nem kell szedni ugye?Remelem a verhigito szuri is hasznal es nem lesz sok a aspirin tabival.