2011. október 28.

Eredmény

A 4 petesejtből 2-ben nem volt mag, 1 csak félig érett volt, 1-et megtermékenyítettek, de nem indult osztódásnak. Azért jöttem most, mert délelőttől még vártunk, hátha megindul, de nemrég hívtak, hogy már barnul el.
A házasságunkat gyerek nélkül zárjuk.

22 megjegyzés:

Királylány írta...

:( Ölellek

szilva írta...

miért? a támogatott lehetőségekbe nem csak azok számítanak bele, amelyeknél van ET? vagy egyszerűen csak nem akartok többet?

Lizababamama írta...

(jól értelmezem: válás...??)
Kívánom, hogy találd meg életed értelmét!!!

Mariann írta...

Én mindig utáltam, ha vigasztaltak. Nem is azt szeretném tenni. Csak gyorsan elmesélem, hogy jöttem, amikor tudtam és nagyon drukkoltam.
És amit el szeretnék mesélni, hogy én a második gyerkőcért küszködtem 8 évet. Orvostól orvosig, intézményből intézménybe, ilyen-olyan gyógyszerek és módszerek és beavatkozások tömkelege nálam is, férjemn él is. (miközben az első gyerekünk spontán fogant és akkor, mikor szerettük volna....)
Na és egy napon az egyik orvos (Kaáli Intézet) így szólt: "Nézze Hölgyem! Ön nem lehet spontán terhes, így , mesterséges úton pedig igen kevés az esély, hogy megfoganjon." És még hozzátette, a férjemhez címezve a mondatát: "Uram, azért ne csapja agyon a postást, ha mégis a felesége terhes lesz, de kizárt." Megértettük, elfogadtuk. Nem lettem terhes mesterséges úton. Viszont a két beavatkozás közti "szünet" igen hosszúra kezdett nyúlni, mert hiába 'vártam' a következő menstruációt, nem jött meg. Elkezdett viszont feszülni a mellem. És egy pár nap múlva kirázott a hideg a kávé illatától. Egy jópár nap múlva az akkor 10 éves lányom nekemszegezte a kérdést: "Anyuci, nem lehet, hogy terhes vagy? Olyan rég vettél betétet...." Valahogy erre az eshetőségre az előzmények ismeretében nem gondoltam. Mégis, másnap vettem egy tesztet, s lőn pozitív!
Igen, a férjem nem csapta agyon a postást és én sem az orvost, mert ilyet mondott.
Azóta a kisfiam már 9,5 éves. Csoda? A természet 'játéka'? Nem tudom. Mindenesetre valami ilyesmi szépséges történetet kívánok nektek is! ♥
(bár nem ismerlek, de az nem számít)

Betty írta...

köszönöm mindenkinek! igazából sokat nem tudok erre reagálni, semmire. talán csak annyit, hogy az ilyen csodafélékben soha nem hitte, nem is fogok. engem az ilyen mindig is elkerült. a másik, hogy a férjem spermájában alig találták meg azt az 1 mozgó sejtet, olyan szar eredménye volt, tehát ebből az életben nem lenne gyerekem, ez 100%! meg már együtt sem vagyunk, elhidegültünk. az egészet tönkreb*szta ez az 5 éven át tartó küzdelem + az ablakon kidobott rengeteg pénz. ennyi. köszönöm mindenkinek azért! puszi!

Névtelen írta...

Drága Betty,

nem gondolkodtatok az embrióadományozás igénybevételéről?
Egy sorstárs.

Betty írta...

én gondolkodnék bármiről e téren, de ehhez 2 ember kell :)

Lizababamama írta...

Betty!
Nem tudom, az előző irományom elment-e? Mindenesetre megismétlem: lépj tovább, és megkapod a várt babácskákat-mástól!

Névtelen írta...

Betty, nagyon sajnálom, hogy idáig jutottatok! Szívből kívánom, hogy sikerüljön helyrehozni, vagy újra megtalálni a boldogságot!

Ölellek, Zsu

Melinda írta...

Ölellek Drága! (((((((((((((((((((())))))))))))
Puszi: Meli

Névtelen írta...

Szia Betty!

Szomorúan olvastam a soraidat!!!! Nem is tudok erre mit írni!!!!!!!!!!! :( :( :(
Kívánom hogy minél előbb ismét talpra állj lelkileg!!!!! :)

Ditke

Ági írta...

Betty!
mindig be-be kukkantok hozzád, szorítottam nektek, hogy sikerüljön, sajnálom, hogy így történtek a dolgok! :-(
elképzelhető, hogy a sors akarta így, hogy nektek ne legyen közös babátok.persze ezt borzasztó lehet feldolgozni, mást nem tudsz tenni, csak elfogadni! :-( tesómék is hasonló cipőben voltak, elváltak, mert teljesen felőrölte a kapcsolatukat ez a tortúra.
azóta a lánynak van egy komoly kapcsolata, ahol a fiúnak, akivel együtt van van egy kicsi lánya, közösen nevelik :)
a tesómnak is van egy komoly kapcsolata, boldogak mind a ketten, külön-külön, más-más kapcsolatban.
én azt mondom, ne add fel!!!lehet neked még gyerkőcöd,leszel te még nagyon boldog, majd meglátod!
fiatal vagy és gyönyörű, mikor nem is várod, majd akkor köszön be hozzád a boldogság!!!
puszillak!

Mariann írta...

Nem nagyon tudok mit írni... talán csak ennyit most: az élet nagyon sokszor nem igazságos...! :/ Minden jót neked ♥

Betty írta...

köszi mindenkinek!

Pocilakóra várva írta...

Drága Betty,
Nem akarok közhelyeket írni, de mégis tudd, hogy nagyon sajnálom! :(
Puszi

brü írta...

Drága Bettym, előttem már leírtak mindent :(♥
Ismerek egy olyan párt, ahol a férfinál voltak gondok, ugyan így, vmi biopsziával sikerült nekik mégis a férjétől, azótab 3 gyerekük van így, nem tudom a házasságod mennyire megmenthető még, de nagyon remélem hogy igen és túl tudtok lépni a dolgokon, és amikor nem fogtok rá számítani, akkor jön a csoda♥

Poppy írta...

Nagyon sajnálom, a legjobbakat kívánom neked! ++++
Üdv. Jaimee

Poppy írta...

Nagyon sajnálom...A legjobbakat kívánom neked!!! +++
Üdv.
Jaimee

szilva írta...

óóóóóóóóóó :( most olvastam, mit történt kettőtökkel... :( kitartást kívánok, és azt, hogy mielőbb helyrejöjjenek a dolgaid úgy, ahogy az Te szeretnéd!

Névtelen írta...

Nem is tudok mit mondani....Annyira sajnälom:-(
Gyancsi

Névtelen írta...

Szia!Végigolvastam a blogodat.:(
A barátnőmnél most sikerült a 7. lombik.Én rengeteget olvastam a neten,és ott találtam a hatchinget,amit náluk most csináltak először(nem értem miért csak most)az Ő kérésükre.És sikerült.Nálatok volt ilyen AHA(assziszztált hatching)?
Sajnos nekem még nem volt petesejtem,így 2 stimuból nem volt ET-m.
Drukk neked!

Betty írta...

Szia! :)
Igen, mindegyik ET-nél volt AHA (asszisztált hatching). Ennek az eljárásnak az a lényege, hogy a megtermékenyített petesejt burkát meglézerezik/elvékonyítják, hogy az embriónak minél könnyebb legyen belőle kibújni. Hát nálunk ez sem jött be..